Кошик
1413 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (22.04).

вулиця Василя Верховинця, 10, Київ, Україна
+380 (95) 285-50-50
+380 (96) 285-50-50
Roks - Інтернет магазин

Кухонний японський ніж KSMC Yanagi knife 210 mm арт.11386

  • Немає в наявності
  • Код: 11386

4 816 

+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Кухонний японський ніж KSMC Yanagi knife 210 mm арт.11386
Кухонний японський ніж KSMC Yanagi knife 210 mm арт.11386
4 816 
Немає в наявності
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Марка Yoshihiro - це авангард виготовлення сучасних кухонних ножів, який об'єднує вікове мистецтво традиційних технологій виготовлення японського меча з досягненнями передової металлургіі.Філософія компанії Yoshihiro - говорить про те, що кожен момент - це унікальна можливість. Один ніж - можна берегти все життя. Фахівці компанії Yoshihiro прагнуть до того, щоб цей єдиний ніж був би - ножем Йошихиро. Йошихиро перевершує інших в одному з найскладніших навичок для вдосконалення - виготовленні ножів, оскільки краще, ніж будь-хто успадкувала японські традиції краси і досконалості.Yoshihiro - компанія, яка спеціалізується на виготовленні японських кухонних ножах преміум-класу ручної роботи. Вже понад 100 років марка ножів Yoshihiro є провідним постачальником високоякісних кухонних столових приборів в Японії. Однак, тільки в 2008 році Yoshihiro почала продавати свої ножі на світовому ринку, пропонуючи більше 600 найменувань японських ножів преміум-класу. Незважаючи на застосування самих передових технологій на виробничих лініях Yoshihiro, виготовлення кухонних ножів залишається, в основі своїй - ручний, з індивідуальним підходом майстра до кожного клинку. Витоки техніки, яка використовується для створення ножів Йошихиро, сходить до середньовічних японським ковалям мечів 14-го століття, які вдосконалювали техніку поводження з вогнем, залізом і водою. Протягом 700 років ковалі мечів поступово переносили свої технології на ножі і дух виробництва японського меча проник в створення кухонних ножей. Кухонні ножі від компанії Yoshihiro є кульмінацією семи вікових традицій, що переплітаються з сучасними інноваціями, натхненними японською винахідливістю. Одним з різновидів японської кухонної екзотики є ножі для нарізки сашимі - Sashimi bocho. Цей ніж призначений для нарізки свіжої сирої риби дуже тонкими скибочками. Ніж має довгий, тонкий і вузький клинок, односторонню заточку з малим кутом спуску, оскільки для такої нарізки ніж повинен володіти винятковою гостротою. Для того, щоб відрізаний шматок риби виглядав ідеально, необхідно виконати різ за один підхід. Тому ніж Sashimi bocho має велику довжину. Найвідоміший різновид Sashimi bocho - це Yanagiba - Янагіба. Існують також вузькоспеціалізовані модифікації цього ножа для оброблення певний видів мешканців моря - восьминогів, тунця, риби фугу. Не можна сказати, що Янагіба є життєво необхідним інструментом на європейській кухні, але його виключно агресивний вигляд і екстремальна гострота заворожує і без цього ножа набір японських кухонніков виглядає неповноцінним. Кухонні ножі Yanagiba від компанії Yoshihiro - виконані зі сталі, яка називається білий папір або Шірогамі (Shiro Kami), це традиційна сталь, яка використовується для цього типу ножів, оскільки саме вона може забезпечити найбільшу гостроту, яка є визначальним параметром цього ножа. Такі характеристики гостроти не можуть дати більш дорогі типи сталей такі, як Аогамі (Ao Kami або блакитний папір). Різні різновиди сталі Аогамі набагато краще тримають заточку і чинять опір затупленню, однак програють Шірогамі в гостроті, яку можна досягти на клинку. Клинок - двошаровий, традиційний для одностороннього типу заточки. З увігнутої сторони - більш твердий шар, з опуклої - більш м'який. Ножі Yanagiba мають односторонню заточку, що не цілком звично для європейського користувача, але це ніяк не зменшує всіх інших позитивних якостей ножа і до того ж, до цього досить швидко можна звикнути. Довжина клинка Yanagiba від компанії Yoshihiro становить 210мм, що не так багато, як для Sashimi bocho, але часто кухарям так подобатися цей ніж, що вони його роблять основним у себе на кухні і в цьому випадку, така довжина ножа більш зручна і цілком виправдана. Висота клинка - 30мм, а ширина в обуху - 3 мм. Ніж має традиційну для японських кухонніков магнолієву рукоять з пластиковим больстером. Рукоять нічим не оброблена і перед початком експлуатації, її краще просочити спеціальним маслом. Рукоять, так званого D-типу, тобто з виступом для більш зручного захоплення. Як даний тип виступу (сторона, з якої він виконаний), так і варіант односторонньої заточення, зроблені під роботу правою рукою - тобто під правшу. Країна походження Японія Тип Yanagiba Довжина леза 210 мм Висота леза 30 мм Товщина клинка 3 мм Загальна довжина 340 мм Тип клинка двошаровий Сталь ріжучого шару Шірогамі (Shiro Kami) Твердість ріжучого шару 63HRC Матеріал рукояті магнолія (D-образна) Особливості конструкції заточений, готовий до работи Вага 120 грам.
Основні
ВиробникYoshihiro
Країна виробникЯпонія
Матеріал лезаВуглецева сталь
Користувацькі характеристики
БрендYoshihiro
Довжина клинка, мм191-210 мм: 210 мм
ПризначенняКухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д
Країна-виробник товаруЯпонія
ТипКухонні,Професійні
  • Ціна: 4 816 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner