Кухонний ніж Osaka Usuba Knife арт.11462
- Немає в наявності
- Код: 11462
1 725 ₴
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
- +380 (96) 285-50-50Kyivstar
- +380 (63) 285-50-50Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонний ніж Osaka Usuba Knife 3 CLAVELES зроблений за мотивами японського кухонного ножа Nakiri. Специфічні по своїй зовнішності японські кухонні ножі Nakiri і Usuba підкреслюють екзотичний шарм кухонного інтер'єру і якщо Ви хочете, щоб на вашій кухні оселився цілий набір японських ножів, то тут не обійтися без оригінальних за своїм виглядом ножів Nakiri і Usuba. Як правило, ножі подібної конфігурації купують в другу чергу після основного - Santoku, Gyuto або Petty, хто що для себе обирає. Отже, Nakiri і Usuba - це різні ножі і на японській кухні вони виконують не просто відмінні один від одного завдання, а й використовуються різними фахівцями. Більш важка і широка в обуху Usuba, з одностороннім заточуванням використовується, в основному, для оформлювальних завдань на професійній кухні, а Nakiri з дуже тонким лезом і дуже тривалими двосторонніми спусками під екстримально малим кутом (іноді до 5 градусів) використовується, в основному, в побуті для домашнього застосування. Єдине, що об'єднує ці два ножа - це клинок у вигляді прямокутника і те, що обидва вони призначені для роботи по овочах. Прямокутне лезо цих ножів дозволяє використовувати його в якості імпровізованої лопатки для переміщення нарізаних овочів. В інтерпретації для європейського ринку виробляють якийсь усереднений варіант цього ножа, який найчастіше носить назву - Юсуба, як і ніж Osaka Usuba Knife від 3 CLAVELES. Широка голомень Osaka Usuba Knife дозволяє легко регулювати товщину нарізання продуктів безпечно впираючись в клинок кісточками пальців, нарізати продукти з великим комфортом і виключає контакт руки на рукоятки ножа із поверхнею стола. Больстер ножа стилізований під класичний японський, однак виконаний з нержавіючої сталі, досить масивний, що покращує балансування ножа в цілому і надає всій конструкції приємну вагу (вага ножа 200 грам) і підвищує комфорт в роботі . Загальний баланс зміщений на клинок, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізці, ніж ергономічний і продуманий до дрібниць. Відмінною рисою серії кухонних ножів Osaka Knife 3 CLAVELES наявність кованої структури голомені ножа, так звану, «шкіра груші». Ковані нерівності на обкладинках - результат техніки, яка надає лезу оригінальний вид, змушує поверхню леза виглядати трохи незавершеною і навіть простакуватою. Але в цьому і полягає шарм і чарівність зовнішності цього клинка. Однак, крім візуального ефекту, така поверхня, створюючи повітряні подушки на голомені, не дає розрізаним продуктам (наприклад, твердих сирів) прилипати до поверхні ножа. Тактично-технічні характеристики ножа Osaka Knife 3 CLAVELES: Загальна довжина - 315 мм; Довжина леза - 180 мм; Довжина рукоятки - 135 мм; Висота клинка - 46 мм; Товщина обуха - 2,5 мм; Вага - 200 грамм. Клинок Osaka Knife 3 CLAVELES зроблений з широко використовуваної для дорогих серій кухонних ножів стали - 5Cr15Mov. Це високоякісна молібден-ванадієва нержавіюча сталь, зроблена спеціально для застосування в харчовій промисловості. Вона абсолютно інертна до впливу чинників навколишнього середовища: вологи, кислот і т.п. До складу стали в якості основної лігатури входять до 0,55% вуглецю, до 15% хрому, 0,2% ванадію, 0,8% молібдену. Окрім цих добавок присутній також марганець 0,50% і кремній до 1%. Загальний заводський кут заточення за основним підводу - 34 градусів. Клинок загартований до твердості в 57 +/- 1 HRC (що є оптимальним для більшості додатків на кухні). Всі ці параметри дозволяють ножам Osaka Knife 3 CLAVELES відмінно тримати заточку навіть при дуже інтенсивному використанні і при цьому даний ніж виключно легко заточується. Ножі Osaka Knife 3 CLAVELES мають масивний Больстер з нержавіючої сталі, стилізований під обкуття, який мінімізує механічні навантаження на рукоятку в місці стику її з клинком. Рукоять зроблена з гранатового дерева і покрита спеціальним зносостійким акриловим лаком. Натуральна деревина тактильно дуже приємна і природна для шкіри долоні, рука відчуває тепло дерева, тому рукояті ножів Osaka Knife 3 CLAVELES більш комфортні в роботі, ніж аналоги з різних видів пластику. Ножі зроблені дуже добротно і надійно. Вони не належать до тієї категорії ножів, які зберігаються в шафці і дістаються раз на місяць для протирання клинка Комлєвим маслом. Ножі 3 CLAVELES призначені для постійного використання в якості основного робочого інструменту на кухні. Всі ножі заточені і повністю готові до роботи. Клинки нових ножів змащені маслом, яке необхідно видалити за допомогою побутового миючого засобу перед початком експлуатації.
Основні | |
---|---|
Виробник | Osaka |
Країна виробник | Іспанія |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Osaka |
Довжина клинка, мм | 161-190 мм: 180 мм |
Призначення | Кухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д |
Країна-виробник товару | Іспанія |
Тип | Кухонні,Професійні |
- Ціна: 1 725 ₴