Кошик
1408 відгуків
вулиця Василя Верховинця, 10, Київ, Україна
+380 (95) 285-50-50
+380 (96) 285-50-50
Roks - Інтернет магазин

Кухонний ніж Osaka Usuba Knife арт.11462

  • Немає в наявності
  • Код: 11462

1 725 

+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Кухонний ніж Osaka Usuba Knife арт.11462
Кухонний ніж Osaka Usuba Knife арт.11462
1 725 
Немає в наявності
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонний ніж Osaka Usuba Knife 3 CLAVELES зроблений за мотивами японського кухонного ножа Nakiri. Специфічні по своїй зовнішності японські кухонні ножі Nakiri і Usuba підкреслюють екзотичний шарм кухонного інтер'єру і якщо Ви хочете, щоб на вашій кухні оселився цілий набір японських ножів, то тут не обійтися без оригінальних за своїм виглядом ножів Nakiri і Usuba. Як правило, ножі подібної конфігурації купують в другу чергу після основного - Santoku, Gyuto або Petty, хто що для себе обирає. Отже, Nakiri і Usuba - це різні ножі і на японській кухні вони виконують не просто відмінні один від одного завдання, а й використовуються різними фахівцями. Більш важка і широка в обуху Usuba, з одностороннім заточуванням використовується, в основному, для оформлювальних завдань на професійній кухні, а Nakiri з дуже тонким лезом і дуже тривалими двосторонніми спусками під екстримально малим кутом (іноді до 5 градусів) використовується, в основному, в побуті для домашнього застосування. Єдине, що об'єднує ці два ножа - це клинок у вигляді прямокутника і те, що обидва вони призначені для роботи по овочах. Прямокутне лезо цих ножів дозволяє використовувати його в якості імпровізованої лопатки для переміщення нарізаних овочів. В інтерпретації для європейського ринку виробляють якийсь усереднений варіант цього ножа, який найчастіше носить назву - Юсуба, як і ніж Osaka Usuba Knife від 3 CLAVELES. Широка голомень Osaka Usuba Knife дозволяє легко регулювати товщину нарізання продуктів безпечно впираючись в клинок кісточками пальців, нарізати продукти з великим комфортом і виключає контакт руки на рукоятки ножа із поверхнею стола. Больстер ножа стилізований під класичний японський, однак виконаний з нержавіючої сталі, досить масивний, що покращує балансування ножа в цілому і надає всій конструкції приємну вагу (вага ножа 200 грам) і підвищує комфорт в роботі . Загальний баланс зміщений на клинок, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізці, ніж ергономічний і продуманий до дрібниць. Відмінною рисою серії кухонних ножів Osaka Knife 3 CLAVELES наявність кованої структури голомені ножа, так звану, «шкіра груші». Ковані нерівності на обкладинках - результат техніки, яка надає лезу оригінальний вид, змушує поверхню леза виглядати трохи незавершеною і навіть простакуватою. Але в цьому і полягає шарм і чарівність зовнішності цього клинка. Однак, крім візуального ефекту, така поверхня, створюючи повітряні подушки на голомені, не дає розрізаним продуктам (наприклад, твердих сирів) прилипати до поверхні ножа. Тактично-технічні характеристики ножа Osaka  Knife 3 CLAVELES: Загальна довжина - 315 мм; Довжина леза - 180 мм; Довжина рукоятки - 135 мм; Висота клинка - 46 мм; Товщина обуха - 2,5 мм; Вага - 200 грамм. Клинок Osaka  Knife 3 CLAVELES зроблений з широко використовуваної для дорогих серій кухонних ножів стали - 5Cr15Mov. Це високоякісна молібден-ванадієва нержавіюча сталь, зроблена спеціально для застосування в харчовій промисловості. Вона абсолютно інертна до впливу чинників навколишнього середовища: вологи, кислот і т.п. До складу стали в якості основної лігатури входять до 0,55% вуглецю, до 15% хрому, 0,2% ванадію, 0,8% молібдену. Окрім цих добавок присутній також марганець 0,50% і кремній до 1%. Загальний заводський кут заточення за основним підводу - 34 градусів. Клинок загартований до твердості в 57 +/- 1 HRC (що є оптимальним для більшості додатків на кухні). Всі ці параметри дозволяють ножам Osaka  Knife 3 CLAVELES відмінно тримати заточку навіть при дуже інтенсивному використанні і при цьому даний ніж виключно легко заточується. Ножі Osaka  Knife 3 CLAVELES мають масивний Больстер з нержавіючої сталі, стилізований під обкуття, який мінімізує механічні навантаження на рукоятку в місці стику її з клинком. Рукоять зроблена з гранатового дерева і покрита спеціальним зносостійким акриловим лаком. Натуральна деревина тактильно дуже приємна і природна для шкіри долоні, рука відчуває тепло дерева, тому рукояті ножів Osaka  Knife 3 CLAVELES більш комфортні в роботі, ніж аналоги з різних видів пластику. Ножі зроблені дуже добротно і надійно. Вони не належать до тієї категорії ножів, які зберігаються в шафці і дістаються раз на місяць для протирання клинка Комлєвим маслом. Ножі 3 CLAVELES призначені для постійного використання в якості основного робочого інструменту на кухні. Всі ножі заточені і повністю готові до роботи. Клинки нових ножів змащені маслом, яке необхідно видалити за допомогою побутового миючого засобу перед початком експлуатації.
Основні
ВиробникOsaka
Країна виробникІспанія
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Користувацькі характеристики
БрендOsaka
Довжина клинка, мм161-190 мм: 180 мм
ПризначенняКухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д
Країна-виробник товаруІспанія
ТипКухонні,Професійні
  • Ціна: 1 725 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner