Кухонний ніж Osaka Santoku Knife арт.11458
- Немає в наявності
- Код: 11458
1 672 ₴
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
- +380 (96) 285-50-50Kyivstar
- +380 (63) 285-50-50Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонний ніж Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES зроблений за мотивами японського кухонного універсала - Santoku-Bocho. Santoku - це основний ніж на японській кухні і, якщо японцеві доводитися працювати тільки одним ножем, він безумовно зупинить свій вибір на Сантоку. Незважаючи на свій екзотичний конструктив ніж Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES дуже добре адаптується під всі основні завдання європейської кухні. Слово «Сантоку» перекладається як «три хороших речі», точніше «три благодійники», буквально позначаючи три варіанти використання такого типу ножа - різати, рубати і кришити. Сантоку - це один з найпоширеніших і використовуваних типів японських кухонних ножів, фактично за своїм призначенням - аналог нашого шеф-ножа. Це кухоннік зі специфічною конфігурацією леза. Лінія ріжучої кромки у Сантоку практично пряма, з невеликим підйомом до вістря. Це дозволяє нарізати продукти з великим комфортом, а також значно спрощує процес заточки. Широка голомені Сонтоку виключає контакт руки з поверхнею столу, а також дозволить використовувати ніж в якості імпровізованій лопатки для накладання нарізаних продуктів. Ніж Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES відмінно лежить в руці, Больстер ножа стилізований під класичний японський, однак виконаний з нержавіючої сталі, досить масивний, що покращує балансування ножа в цілому і надає всій конструкції приємну вагу (вага ножа 190 грам) і підвищує комфорт в роботі . Загальний баланс ножа зміщений на клинок, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізці, ніж ергономічний і продуманий до дрібниць. Відмінною рисою серії кухонних ножів Osaka Knife 3 CLAVELES э наявність кованої структури голомені ножа, так звана «шкіра груші». Ковані нерівності на обкладинках - результат техніки, яка надає лезу оригінальний вид, змушує поверхню леза виглядати трохи незавершеною і навіть простакуватою. Але в цьому і полягає шарм і чарівність зовнішності цього клинка. Однак, крім візуального ефекту, така поверхня, створюючи повітряні подушки на голомені, не дає розрізаним продуктам (наприклад, тверді сири) прилипати до поверхні ножа. Тактично-технічні характеристики ножа Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES: Загальна довжина - 325 мм; Довжина леза - 190 мм; Довжина ручки - 135 мм; Висота клинка - 44 мм; Товщина обуха - 2,5 мм; Вага - 190 грамм.Клінок Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES зроблений з широко використовуваної для дорогих серій кухонних ножів стали - 5Cr15Mov. Це високоякісна молібден-ванадієва нержавіюча сталь, зроблена спеціально для застосування в харчовій промисловості. Вона абсолютно інертна до впливу чинників навколишнього середовища: вологи, кислот і т.п. До складу сталі в якості основної лігатури входять до 0,55% вуглецю, до 15% хрому, 0,2% ванадію, 0,8% молібдену. Окрім цих добавок присутній також марганець 0,50% і кремній до 1%. Загальний заводський кут заточення за основним підводу - 34 градусів. Клинок загартований до твердості в 57 +/- 1 HRC (що є оптимальним для більшості додатків на кухні). Всі ці параметри дозволяють ножу Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES відмінно тримати заточку навіть при дуже інтенсивному використанні і при цьому даний ніж виключно легко заточується. Ножі Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES мають масивний Больстер з нержавіючої сталі, стилізований під обкуття, який мінімізує механічні навантаження на рукоятку в місці стику її з клинком. Рукоять зроблена з деревини граната і покрита спеціальним зносостійким акриловим лаком. Натуральна деревина тактильно дуже приємна і природна для шкіри долоні, рука відчуває тепло дерева, тому рукояті ножів Osaka Santoku Knife 3 CLAVELES більш комфортні в роботі, ніж аналоги з різних видів пластику. Всі ножі зроблені дуже добротно і надійно. Вони не належать до тієї категорії ножів, які зберігаються в шафці і дістаються раз на місяць для протирання клинка Комлєвим маслом. Ножі 3 CLAVELES призначені для постійного використання в якості основного робочого інструменту на кухні. Всі ножі заточені і повністю готові до роботи. Клинки нових ножів змащені маслом, яке необхідно видалити за допомогою побутового миючого засобу перед початком експлуатації.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Osaka |
Довжина клинка, мм | 161-190 мм: 190 мм |
Призначення | Кухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д |
Країна-виробник товару | Іспанія |
Тип | Кухонні,Професійні |
- Ціна: 1 672 ₴