Кошик
1409 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 19.04).

вулиця Василя Верховинця, 10, Київ, Україна
+380 (95) 285-50-50
+380 (96) 285-50-50
Roks - Інтернет магазин

Кухонний японський ніж Fukamizu Ajikiri Kuro-Uchi AJ-80

  • Немає в наявності
  • Код: 11814

3 073 

+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Кухонний японський ніж Fukamizu Ajikiri Kuro-Uchi AJ-80
Кухонний японський ніж Fukamizu Ajikiri Kuro-Uchi AJ-80
3 073 
Немає в наявності
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ajikiri Kuro-Uchi ryōba від компанії Fukamizu Hamono – це невеликий, дуже зручний в роботі ніж для обробки на кухні продуктів невеликих розмірів. Оскільки ніж японський, то звичайно, основним призначенням його у самих японців – це оброблення риби - середньої та дрібної (розмір, який можна помістити в каструлю). Вже в самій назві Ajikiri вказується на сферу застосування ножів даного виду. Слово Aji — це слово передає узагальнене позначення більше 50 видів риб, таких як хек, макрель, скумбрія, ставрида і т. п. Т. е. гострий, тонкий, компактний лезо Ajikiri найкращим чином підходить для видалення голови, хвоста, плавців, бічних щитків, і повною оброблення такої риби. Але безумовно, крім оброблення невеликих риб, Ajikiri може бути використаний при приготуванні м'яса і овочів.
Довжина робочої частини клинка у Ajikiri ryōba від компанії Fukamizu Hamono – 80 мм, висота 35мм, обух має рівномірний клиновидне звуження від п'яти до остриию від 2.5 до 2 мм. Клинок являє собою тришаровий ламінат з центральним шаром з сталі Аогами загартованим до твердості 61-62 HRC. Загальна довжина ножа – 205мм, довжина рукояті – 115мм. Рукоять D-подібна, в якості матеріалу для рукоятки обрана деревина горіха. На відміну від більшості традиційних японських ножів, рукоять ножа Ajikiri ryōba Fukamizu оброблена полімерної просоченням, що робить її надзвичайно міцною і стійкою до зовнішніх впливів (механічних, хімічних, і до ультрафіолету), тобто для її додаткова обробка не потрібна. Ajikiri ryōba від компанії Fukamizu Hamono – дуже зручний і практичний ножа для виконання більшості робіт на кухні.
Ajikiri ділитися на два види Ajikiri ryōba - двостороннє заточування і Ajikiri kataha з одностороннім заточуванням, яка по-суті є зменшеним варіантом ножа Deba. Ajikiri ryōba – менш поширений, але є більш прийнятним варіантом для європейської кухні.
Довжина клинка кухонного ножа Ajikiri ryōba може бути від 80 мм до 150 мм, по довжині ріжучої кромки, найпоширеніший розмір від 80 до 90 мм. Як і більшість японських кухонников Ajikiri ryōba має специфічну конфігурацію леза, лінія ріжучої кромки у Ajikiri ryōba практично пряма, з невеликим підйомом до вістря. Це дозволяє нарізати продукти з великим комфортом, а також значно спрощує процес заточування. Широка голомень Ajikiri ryōba виключає контакт руки з поверхнею столу при нарізці.
При експлуатації і догляді за ножем Ajikiri ryōba Fukamizu необхідно враховувати, що клинок, як обкладальна частину, так і твердий сердечник - схильні до корозії. Хоча більша частина голомени і захищена чорнінням (Kuro-Uchi), але все ж це не захищає від іржі повністю. Тому після кожного використання ножа Ajikiri ryōba Fukamizu потрібно помити і витерти насухо. Зберігати його краще на відкритому магнітному підвісі. Якщо Ви не плануєте використовувати ніж довгий час – бажано змастити іржавіють частини клинка маслом. Японці для цього використовують комлевое масло. Також потрібно враховувати, що центральний шар клинка дуже тонкий і твердий, а кут заточування має критично малу величину. Потрібно уникати ударних навантажень на ріжучу кромку, контакту ножа з чимось дуже твердим (кістками, замороженими продуктами тощо). Також із-за того, що центральний шар дуже тонкий, при тривалому знаходженні в агресивному середовищі, іржа може повністю його зруйнувати.
Загальні характеристики ножа Ajikiri ryōba Fukamizu:
Довжина леза - 80 мм;
Товщина леза – від 2,5 до 2 мм;
Загальна довжина ножа - 205 мм;
Вага - 60 грам.
Інформація про розмір призначена тільки для загального ознайомлення і може незначно відрізнятися в залежності від кожного леза, так як воно викута вручну.
Основні
ВиробникFukamizu
Країна виробникЯпонія
Матеріал лезаВуглецева сталь
Користувацькі характеристики
БрендFukamizu
Довжина клинка, мм80 мм
ПризначенняКухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д
Країна-виробник товаруЯпонія
ТипЯпонський ніж сантоку),Кухонні,Професійні
  • Ціна: 3 073 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner