Кошик
1703 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 05.12).

вулиця Василя Верховинця, 10, Київ, Україна
+380 (95) 285-50-50
+380 (96) 285-50-50
Roks - Інтернет магазин

Кухонний японський ніж Kiridashi Kogatana

  • Готово до відправки
  • Код: 11899

1 512 ₴

+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Кухонний японський ніж Kiridashi Kogatana
Кухонний японський ніж Kiridashi Kogatana
1 512 ₴
Готово до відправки
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
  • +380 (96) 285-50-50
    Kyivstar
  • +380 (63) 285-50-50
    Life :)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Японський ніж для різьблення по дереву Kiridashi Kogatana.

Японский универсальный кованный нож для резьбы по дереву Kiridashi Kogatana имеет габаритные размеры 160х15мм и толщину в 3мм. Слово Kogatana обозначает любой режущий инструмент в широком смысле слова, вплоть до меча, а Kiridashi – указывает на тип стамесочной заточки Особенность этого ножа заключается в том, что он, как, например, большинство японских кухонных ножей, представляет из себя трехслойный ламинат с внутренним слоем из Shirogami, который закален до твердости в 61 HRC. Нож имеет симметричные двухсторонние подводы под углом в 20 градусов. Спуски ножа Kiridashi Kogatana выполнены немного вогнутыми, что облегчает заточку и уход за ножом. Основная часть ножа покрыта чернением для уменьшения влияния факторов коррозии. Нож Kiridashi Kogatana очень удобен и практичен в использовании не только для работы с древесиной, но и для многих других применений. Безусловно, такого рода ножи достаточно распространены. Однако, исполнение в виде трехслойного ламината с внутренним слоем из стали Shirogami дает более широкие возможности при использовании Kiridashi Kogatana. Висока твердість, легкість в заточенню найтоншого внутрішнього шару, стійкість до затуплению і найголовніше – екстремальна гострота, до якої дозволяє заточити даний ніж сталь Shirogami – це основні якості, які роблять ніж Kiridashi Kogatana унікальним.

Існують також ножі Kiridashi Kogatana і з одностороннім заточуванням з двошарового ламінату під праву або ліву сторону.
Основні
ВиробникRoks
Користувацькі характеристики
Довжина клинка, мм160
Матеріал лезаShirogami (Біла папір)
ПризначенняКухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д
Країна-виробник товаруЯпонія
ТипЯпонський ніж сантоку)
  • Ціна: 1 512 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner