Кухонний японський ніж Kiridashi Kogatana
- Готово до відправки
- Код: 11899
1 512 ₴
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
- +380 (96) 285-50-50Kyivstar
- +380 (63) 285-50-50Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Японський ніж для різьблення по дереву Kiridashi Kogatana.
Японский универсальный кованный нож для резьбы по дереву Kiridashi Kogatana имеет габаритные размеры 160х15мм и толщину в 3мм. Слово Kogatana обозначает любой режущий инструмент в широком смысле слова, вплоть до меча, а Kiridashi – указывает на тип стамесочной заточки Особенность этого ножа заключается в том, что он, как, например, большинство японских кухонных ножей, представляет из себя трехслойный ламинат с внутренним слоем из Shirogami, который закален до твердости в 61 HRC. Нож имеет симметричные двухсторонние подводы под углом в 20 градусов. Спуски ножа Kiridashi Kogatana выполнены немного вогнутыми, что облегчает заточку и уход за ножом. Основная часть ножа покрыта чернением для уменьшения влияния факторов коррозии. Нож Kiridashi Kogatana очень удобен и практичен в использовании не только для работы с древесиной, но и для многих других применений. Безусловно, такого рода ножи достаточно распространены. Однако, исполнение в виде трехслойного ламината с внутренним слоем из стали Shirogami дает более широкие возможности при использовании Kiridashi Kogatana. Висока твердість, легкість в заточенню найтоншого внутрішнього шару, стійкість до затуплению і найголовніше – екстремальна гострота, до якої дозволяє заточити даний ніж сталь Shirogami – це основні якості, які роблять ніж Kiridashi Kogatana унікальним.
Існують також ножі Kiridashi Kogatana і з одностороннім заточуванням з двошарового ламінату під праву або ліву сторону.
Основні | |
---|---|
Виробник | Roks |
Користувацькі характеристики | |
Довжина клинка, мм | 160 |
Матеріал леза | Shirogami (Біла папір) |
Призначення | Кухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип | Японський ніж сантоку) |
- Ціна: 1 512 ₴