Кухонний японський ніж Yoshihiro Gold Nakiri/Usuba (Накири/Усуба) VG-10 170 мм.

- Готово до відправки
- Код: 11873
4 965 ₴
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
- +380 (96) 285-50-50Kyivstar
- +380 (63) 285-50-50Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ніж Nakiri Yoshihiro відноситься до класу кухонних ножів Nakiri (або Usuba), має характерний для даного різновиду розмір клинка в 170 мм. Висота клинка 45 мм, товщина – 2 мм Прямокутне лезо ножів Nakiri дозволяє використовувати його не тільки як, власне, ножа, але і в якості імпровізованої лопатки для переміщення нарізаних овочів. Даний ніж дуже гармонійно доповнює сети японських кухонников, надаючи їм специфічний екзотичний колорит. Нарізку овочів, безумовно, на європейській кухні можна зробити й іншими ножами, тими ж Santoku або Gyuto, однак з Nakiri, виробництва Yoshihiro - це робити набагато більш комфортно і практично. Ви вже ніколи не відмовитеся від цього невеликого, але дуже зручного японського винаходу, якщо спробуєте їм попрацювати хоча б раз.
В даному виконанні ножа Nakiri Yoshihiro використаний європейський стиль виготовлення рукояті. Традиційно, японці не приділяють багато уваги оптимізації форми рукоятки і її обробці. Але в даному випадку, дерев'яна рукоятка з червоного дерева зроблена технологічно досить трудомістко, під врізний монтаж зі сталевими притинами, на двох заклепках. Довжина рукоятки 120мм. Форма рукоятки добре оптимізована під будь-хват, дуже добре лягає в долоню. Притины нівелюють механічні навантаження у місці стику клинка і рукоятки як вертикальні, так і бічні, виключаючи розхитування клинка в дерев'яних обкладках.
Клинок Nakiri Yoshihiro має традиційну тришарову структуру з внутрішнім шаром з VG-10 і обкладками з м'якої сталі. VG-10 одна з небагатьох сталей, яка розроблена спеціально для застосування в ножовий тематики. Відмінною особливістю VG-10 є використання кобальту в сплаві. Ця дорога і рідкісна легирующая присадка робить сталь більш твердою і більш в'язкою. Клинок Nakiri Yoshihiro загартований до 61HRC. Така твердість для застосування на кухні є екстремальною. Саме в'язкість сталі VG-10 дає їй можливість зберігати геометрію різальної кромки навіть при таких високих показників твердості загартування. Не секрет, що якість однієї і тієї ж марки сталі може сильно відрізнятися в залежності від виробника. Контроль якості стали для клинків Yoshihiro надзвичайно суворий, тому споживчі якості стали VG-10 в клинках Yoshihiro, як правило, істотно краще, ніж у більшості інших виробників.
Країна походженняЯпонія
ВиробникYoshihiro Cutlery
ТипNakiri
Довжина леза170 мм
Висота леза45 мм
Товщина клинка2 мм
Твердість центрального шару 61 HRC
Загальна довжина 290 мм
Сталь Тришаровий ламінат, VG-10
Особливості конструкції заточений, 70/30 по підводу
Матеріал рукояті Червоне дерево
Монтаж Врізний
Вага 170 грам
Основні | |
---|---|
Виробник | Yoshihiro |
Країна виробник | Японія |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Yoshihiro |
Довжина клинка, мм | 170 мм |
Призначення | Кухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д |
Країна-виробник товару | Японія |
Тип | Кухонні,Професійні |
- Ціна: 4 965 ₴