Кошик
255 відгуків
Кухонные ножи в ассортиментеВыбрать
+380952855050
+380980093949
+380936016870

Кухонний японський ніж Fukamizu Sashimi-bocho Black 210 мм

2 273,60 грн.

Немає в наявностіКод: 11913
Написати
Кухонний японський ніж Fukamizu Sashimi-bocho Black 210 мм
Кухонний японський ніж Fukamizu Sashimi-bocho Black 210 мм
2 273,60 грн.
Написати
Замовити в 1 клік
  • +380 показати номер +380952855050 Vodafone
  • +380980093949 Kyivstar
  • +380936016870 Life :)
Замовити в 1 клік
  • +380 показати номер +380952855050 Vodafone
  • +380980093949 Kyivstar
  • +380936016870 Life :)
Однією з популярних різновидів японської кухонних ножів є ножі для нарізки сашимі - Sashimi bocho. Цей ніж призначений для нарізки свіжої сирої риби довгими і дуже тонкими скибочками. Такий ніж має довгий, тонкий і вузький клинок з одностороннім або двостороннім заточуванням, з екстремально малою кутом спуску і має для такої нарізки володіти винятковою гостротою. Велика довжина клинка необхідна для того, щоб виконати рез за один підхід, в цьому випадку відрізаний шматок риби буде виглядати ідеально. Ножі Sashimi-bocho Black від компанії Fukamizu Hamono мають довжину клинка 210 (від п'яти до вістря) і двосторонню заточку, що є більш звичним для роботи на європейській кухні. Вага ножа 135 грам зі зміщенням балансу на клинок. Товщина обуха має клин від п'яти до вістря від 3,5 мм до 2,5 мм. Висота полотна – 35мм. Загальна довжина ножа – 355 мм. Як і в одній з найвідоміших різновидів ножів для нарізки сашимі Yanagiba (Янагиба), клинок Sashimi-bocho Black Fukamizu виконаний в традиційній для Японії формі вербового аркуша.
Sashimi-bocho Black від компанії Fukamizu Hamono – це виключно красивий і ергономічний японський кований ніж ручної роботи. Його можна використовувати не тільки для нарізання риби, але для найрізноманітніших завдань, де необхідно довге лезо і екстремальна гострота. Безумовно Sashimi-bocho Black Fukamizu претендує на саму широку функціональність і зручність в експлуатації на кухні.
Клинок ножа Sashimi-bocho Black Fukamizu має структуру тришарового ламінату. Центральний, надзвичайно тонкий і міцний шар, загартований до твердості 61 HRC, виконаний зі сталі White Paper Steel (або в японському варіанті Sirogami), яка зарекомендувала себе як одна з кращих японських клинковых вуглецевих сталей, на якій можна реалізувати саму високу гостроту заточки. Сталь Sirogami – іржавіюча. Японці традиційно рідко використовують хромовмістовні стали, оскільки нержавіючі сталі не можуть дати такої гостроти, як углеродка. І при цьому вуглецева сталь дає набагато більш агресивний рез і більш стійка до затуплению. Зовнішні шари виготовлені також з нержавіючої сталі, тільки більш м'якою, що запобігає пошкодження центрального сердечника. Тривала експлуатація ножа призведе незначного потемніння області підведення навколо ріжучої кромки. Це не зашкодить ножу і не погіршить його характеристик, однак додасть приємний візуальний контраст з зовнішніми шарами, проявляючи лінії стику - нерівний малюнок якої буде нагадувати лінію хамон, як на японських катана.
Рукоятка ножа Sashimi-bocho Black Fukamizu виконана в традиційному стилі для сучасних японських ножів і має Г-подібну форму, пластикову обкуття і монтаж на термокомпаунд. Матеріал рукоятки – деревина магнолії (необроблена), також широко поширений для таких цілей.
При експлуатації і догляді за ножем Sashimi-bocho Black Fukamizu необхідно враховувати, що клинок, як обкладальна частину, так і твердий сердечник - схильні до корозії. Хоча більша частина голомени і захищена чорнінням (Kurouchi), але все ж це не захищає від іржі повністю. Тому після кожного використання ножа Sashimi-bocho Black Fukamizu потрібно помити і витерти насухо. Зберігати його краще на відкритому магнітному підвісі. Якщо Ви не плануєте використовувати ніж довгий час – бажано змастити іржавіють частини клинка маслом. Японці для цього використовують комлевое масло. Також потрібно враховувати, що центральний шар клинка дуже тонкий і твердий, а кут заточування має критично малу величину. Потрібно уникати ударних навантажень на ріжучу кромку, контакту ножа з чимось дуже твердим (кістками, замороженими продуктами тощо). Також із-за того, що центральний шар дуже тонкий, при тривалому знаходженні в агресивному середовищі, іржа може повністю його зруйнувати.
Ніж заточений на камені 1000 грит (JIS)



Країна походженняЯпонія
ТипSashimi-bocho
Довжина леза210 мм
Висота леза35 мм
Товщина клинка3 мм
Загальна довжина355 мм
Тип клинка тришаровий
Сталь середнього шаруWhite Paper Steel (Sirogami)
Твердість середнього шару61HRC
Матеріал рукоятіМагнолія (необроблена)
Особливості конструкціїзаточений на камені 1000 грит (JIS), линзовидное зведення в нуль
Вага 135 грам.
Характеристики
Основні
Виробник   Fukamizu
Країна виробник Японія
Матеріал леза Вуглецева сталь
Тип Ніж для нарізки
Користувацькі характеристики
Бренд Fukamizu
Довжина клинка, мм 210 мм
Призначення Кухарські,Універсальні,Для обробки,Для нарізання / філейні / для тонкої нарізки,Для відділення м'яса від кісток,Для м'яса,Для стейка / біфштекса,Для риби,Для овочів / для чищення,Для сиру,Для піци,Для овочів / фруктів,Для зелені,Для зняття шкур,Для шинкування,Д
Країна-виробник товару Японія
  • Ціна: 2 273,60 грн.
Категорії
+380952855050
Vodafone
+380980093949
Kyivstar
+380936016870
Life :)
ROKS - интернет магазин
Максим Павлович
Україна Київ Улица Героев Космоса 2 Б
Мапа