Кухонний японський ніж Kiritsuke Hocho Doi Masaru 215 мм (вінтажний)
- Немає в наявності
- Код: 15754
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
+380 (95) 285-50-50
Vodafone
- +380 (96) 285-50-50Kyivstar
- +380 (63) 285-50-50Life :)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонний ніж Kiritsuke Hocho Doi Masaru 215 мм (гвинтажний). У цьому разі Doi Masaru не є майстром, який зробив цей ніж. Doi Masaru — це дуже відомий у середині минулого століття Японії військовий кухар, який став популярним завдяки участі в кулінарних шоу на телеканалі NHK. Doi Masaru відкрив свою кухарську школу, яка на сьогодні входить до найвідоміших і найвідоміших навчальних закладів за традиційною японською кухнею. У Японії часто на честь якоїсь знаменної події, людини або компанії випускають серії ножів. І це, зазвичай, нешкідлива сувенірна продукція. Чим відоміша людина або підприємство або що більш знакова подія, тим вища якість виготовлених ножів. Клеймо школи Doi Masaru ставиться тільки на ножах із дуже високими споживчими характеристиками.
Кухонний ніж Kiritsuke Hocho Doi Masaru — це тришаровий ламінат з обкладками з неіржавкої сталі та центральним шаром із високовуглецевої іржі, найімовірніше, це одна з різновидів Aogami. Довжина клинка 215 мм, а товщина в обуху — 1,5 мм. Колодка зроблена з палісандра. Ніж має двостороннє заточування й ідеально підходить як для використання в традиційній японській кухні, так і в межах європейської кухні як слайсер або просто дуже зручного та багатофункціонального універсального ножа або шефа.
Параметри ножа:
Довжина клинка — 215 мм
Ширина клинка — 35 мм
Товщина обуха — 1,5 мм
Загальна довжина заготовки — 325 мм
Заточення леза — двостороння
Вага — 105 г.
Кухонний ніж Kiritsuke Hocho Doi Masaru — це тришаровий ламінат з обкладками з неіржавкої сталі та центральним шаром із високовуглецевої іржі, найімовірніше, це одна з різновидів Aogami. Довжина клинка 215 мм, а товщина в обуху — 1,5 мм. Колодка зроблена з палісандра. Ніж має двостороннє заточування й ідеально підходить як для використання в традиційній японській кухні, так і в межах європейської кухні як слайсер або просто дуже зручного та багатофункціонального універсального ножа або шефа.
Параметри ножа:
Довжина клинка — 215 мм
Ширина клинка — 35 мм
Товщина обуха — 1,5 мм
Загальна довжина заготовки — 325 мм
Заточення леза — двостороння
Вага — 105 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Roks |
Країна виробник | Японія |
Користувацькі характеристики | |
Довжина клинка, мм | 215 |
- Ціна: Ціну уточнюйте